Προπονήσεις και προετοιμασία για όλα τα ενδεχόμενα

Η προετοιμασία του ΑΣΤΕΡΑ συνεχίζεται, για την όποια αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται να υπάρξει το Σαββατοκύριακο.

Προπονήσεις και προετοιμασία για όλα τα ενδεχόμενα

Σε περίπτωση που ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί η 11η αγωνιστική της Super League, τότε η ομάδα μας θ' αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη Σπάρτη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" το Σάββατο (19/11) στις 15:00. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Αν ωστόσο, οι αρμόδιοι φορείς αποφασίσουν να γίνει σέντρα στους αγώνες της Super League, τότε η ομάδα μας θ' αντιμετωπίσει την Κυριακή (20/11, 17:15) τον Παναιτωλικό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όπως είναι προγραμματισμένο από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις συνεχίζονται με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους συνεργάτες του να δίνουν έμφαση αυτές τις μέρες, σε θέματα τακτικής. 

Ο Κουρμπέλης συνεχίζει το τρέξιμο και το πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Gondo. Εκτός προπονήσεων παραμένει αυτές τις μέρες ο Luis Farina λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κάνει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι στη διάθεση του προπονητή μας για τον αγώνα πρωταθλήματος. 

Ο Iglesias μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close