ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Συνεχίζουμε τη δουλειά μας"

Διαβάστε τη δήλωση του προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, για το αποτέλεσμα της 13ης Αγωνιστικής Ξάνθη-ΑΣΤΕΡΑΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Συνεχίζουμε τη δουλειά μας"

"Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ξάνθης για τη νίκη που πέτυχε αλλά και για το γεγονός πως κάθε χρόνο παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν εμπιστεύεσαι έναν προπονητή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ξέρω ότι θα ακουστεί οξύμωρο αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, καθώς σημειώσαμε πολλές ευκαιρίες ενώ είχαμε και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεχτήκαμε τρία γκολ. Ξέρω ότι όποιος το διαβάσει δε θα με πιστέψει, αλλά έτσι είναι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε το σκορ και προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, με την εικόνα μας να είναι ικανοποιητική. Βέβαια, ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε κάτι καλύτερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πρέπει να δούμε τι έγινε και σε τρεις φάσεις δεχτήκαμε 3 γκολ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λύσουμε εμείς στην ομάδα".

 

 

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

Γεμισε με παιδικα χαμογελα το "Θεοδωρος Κολοκοτρωνης"

close