#astver: Badounas MVP o Donnarumma! (video)

Ο Antonio Donnarumma με 10 ψήφους σε σύνολο 15, αναδείχθηκε Badounas MVP της αναμέτρησης με τη Βέροια. Δείτε το βίντεο με τη βράβευση και τις δηλώσεις του Ιταλού τερματοφύλακα.

#astver: Badounas MVP o Donnarumma! (video)

 

Οι δηλωσεις

"Νιώθω ότι έκανα καλά τη δουλειά μου, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα δεν κέρδισε. Ας ελπίσουμε αυτούς τους πόντους που δεν κερδίσαμε σήμερα να τους κερδίσουμε στα επόμενα ματς... Προσπαθούμε να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας και να ακολουθούμε τις εντολές του προπονητή. Νομίζω ότι είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε, όπως φυσικά και ο αντίπαλος. Ευτυχώς δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. 

Έχουμε τέσσερα ματς να κερδίσουμε, αλλά εγώ θέλω να βλέπω τα καλά σημάδια. Η ομάδα είναι ενωμένη, είμαστε όλοι μια γροθιά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Το ματς δεν πήγε τόσο καλά όσο περιμέναμε. Η ομάδα έχει πολλά να δώσει και θα το δούμε αυτό στα επόμενα ματς. Εγώ προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου. Σε κάποιες αποκρούσεις ίσως ήμουν πιο τυχερός, σε κάποιες άλλες προέβλεψα αυτό που θα γινόταν και γι' αυτό ίσως φάνηκαν εντυπωσιακές. Για μένα αυτά έχουν περάσει, κοιτάω μπροστά μαζί με την ομάδα γιατί έρχονται πολύ δύσκολα ματς".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close