ΚΥΠΕΛΛΟ: Πρωτιά με 4άρα για τον ΑΣΤΕΡΑ

Με γκολ των Iglesias, Τσιλιανίδη, Mazza και Stanisavljevic ο ΑΣΤΕΡΑΣ πέρασε με 4-1 από την έδρα του Αιγινιακού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Πρωτιά με 4άρα για τον ΑΣΤΕΡΑ

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο (7') προηγήθηκε με δυνατή καρφωτή κεφαλιά του Iglesias, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά.

Ο Αιγινιακός στην πρώτη του και μοναδική επιθετική παρουσία στο παιχνίδι κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Γκούρτσα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε όλα τα σημεία του αγώνα ήταν κυρίαρχος, είχε πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι του και αναπτυσσόταν τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα. Από μια πολύ ωραία ομαδική συνεργασία προήλθε το δεύτερο γκολ της ομάδας μας, με σκόρερ τον Τσιλιανίδη και δημιουργό τον Καλτσά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Mazza με ωραίο διαγώνιο αριστερό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Stanisavljevic με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Με αυτή τη νίκη ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφτασε στους 7 βαθμούς στον πέμπτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος και προκρίθηκε ως πρώτος στη νοκ-άουτ φάση του θεσμού.

 

η συνθεση του ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 96. Igor, 77. Κυριακόπουλος, 54. Hamdani, 25. Μπέρτος, 13. Τσουκαλάς (62' Γιαννούλης), 17. Iglesias, 7. Mazza, 23. Καλτσάς, 19. Τσιλιανίδης (58' Stanisavljevic), 10. Ιωαννίδης (46' Farina)

 

βαθμολογια (5ος ομιλος) 

Αστέρας Τρίπολης 7 (8-4)

Άρης 5 (6-3)

Αιγινιακός 3 (2-7)

Βέροια 1 (0-2)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close