ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 3-2: Η ανάλυση του αγώνα

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς του πρωταθλήματος ο ΑΣΤΕΡΑΣ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και πήρε την πρώτη νίκη μέσα στο 2017.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 3-2: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της ΑΕΚ κυρίως από στατικές μπάλες με εκτελεστή τον Stanisavljevic. Τελικά το γκολ όμως ήρθε για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά του Pekhart.

Η αντίδραση του ΑΣΤΕΡΑ στο δεύτερο μέρος ήταν εντυπωσιακή και περιελάμβανε τρία γκολ, χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια και απολαυστικό ποδόσφαιρο.

Ο Stanisavljevic με ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 (49') ενώ η ανατροπή ήρθε με γκολ του Igor στο 66'. Η ΑΕΚ ισοφάρισε άμεσα και πάλι με σκόρερ τον Pekhart, αλλά ο Τσουκαλάς είχε απάντηση και με κοντινή προβολή έπειτα από ωραία σέντρα του Καλτσά έδωσε στον ΑΣΤΕΡΑ μια πολύ σημαντική νίκη.

Η ΑΕΚ από το έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Vranjes (71').

 

συνθεσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: 90. Donnarumma, 96. Igor, 54. Hamdani, 33. Selin, 18. Γιαννούλης, 21. Δημούτσος (46' Iglesias), 13. Τσουκαλάς, 19. Τσιλιανίδης (75' Iωαννίδης), 7. Mazza, 31. Stanisavljevic (69' Καλτσάς), 11. Μανιάς

ΑΕΚ: 1. Μπάρκας, 12. Galo, 23. Vila, 5. Λαμπρόπουλος, 4. Vranjes, 8. Gomez (87' Almeida), 18. Johanson, 20. Μάνταλος, 6. Ajdarevic (54' Mπακασέτας), 7. Χριστοδουλόπουλος (65' Rodriguez), 14. Pekhart

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close