ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός 4-1: Ανατροπή, σερί και θέαμα!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Παναιτωλικό απάντησε με εντυπωσιακό τρόπο, σκόραρε τέσσερις φορές και σημείωσε την τρίτη σερί νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις!

ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός 4-1: Ανατροπή, σερί και θέαμα!

Ο Παναιτωλικός από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε τον προσανατολισμό του στο παιχνίδι. Κλεισμένος στην άμυνα και βαθιές μπαλιές προς τον Markovski. Από μια τέτοια φάση η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη κατάφερε να προηγηθεί στο 9ο λεπτό με σκόρερ τον Munoz.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να έχει την κυκλοφορία μπάλας και με ηρεμία στον τρόπο ανάπτυξης του προσπάθησε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου. 

Αυτό το πέτυχε στο 38' μετά από καταπληκτική κάθετη του Mazza στο Μανιά. Ο Ελληνας φορ πλάσαρε, ο Κυριακίδης απέκρουσε και ο Stanisavljevic που ακολουθούσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στην αμέσως επόμενη φάση (42') ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφερε τα πάνω κάτω στον αγώνα. Ο Stanisavljevic κέρδισε πέναλτι και ο Mazza νίκησε τον Κυριακίδη για το 2-1!

Το δεύτερο μέρος ήταν ένας μονόλογος της ομάδας μας. Από μια άψογη συνεργασία των Τσουκαλά, Γιαννούλη και Μανιά, ο Stanisavljevic σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, ενώ το τελικό 4-1 προήλθε από ένα καταπληκτικό σουτ του Τσουκαλά έξω από την περιοχή (58').

Από την αναμέτρηση αποχώρησε τραυματίας ο Igor.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: 90. Donnarumma, 96. Igor, 25. Μπέρτος, 33. Selin, 18. Γιαννούλης, 21. Δημούτσος (59' Iglesias), 13. Τσουκαλάς, 19. Τσιλιανίδης (46' Farina), 31. Stanisavljevic, 7. Mazza, 11. Mανιάς (68' Ιωαννίδης)

Παναιτωλικός: 82. Κυριακίδης, 22. Μύγας, 44. Χαντάκιας, 5. Κούσας, 19. Τσοκάνης, 14. Μάκος, 17. Paulo (73' Βασιλούδης), 8. Rosa (66' Rocha), 7. Munoz, 10. Clesio, 15. Markovski (61' Κουτρουμάνος).

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

1.315 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close