ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Τα παιδιά αρνήθηκαν να χάσουν..." (video)

Διαβάστε τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάικος Βεργέτης για το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ 1-1.

ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Τα παιδιά αρνήθηκαν να χάσουν..." (video)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το σχόλιο για τον αγώνα: "Προετοιμαστήκαμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με έναν δύσκολα αντιμετωπίσιμο σχηματισμό και με καλή συνοχή στις γραμμές της. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα αναγκαστήκαμε και εμείς να αλλάξουμε το σχηματισμό μας για να μπορέσουμε να κουμπώσουμε στα μαρκαρίσματα. Σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα ελέγξαμε πλήρως το ρυθμό, είχαμε τον έλεγχο της μπάλας. Προσπαθήσαμε τόσο από τον άξονα όσο και από τις πλευρές, να σπάσουμε αυτήν την καλή συνοχή των Ιωαννίνων. Απόρροια αυτού ήταν πολλές ευκαιρίες που καταφέραμε να κάνουμε. Δυστυχώς, όταν τρως ένα γκολ και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο τον οποίο προήρθε, το οποίο θα χαρακτήριζα ανώριμο γκολ, έχεις δύο πράγματα να κάνεις: από τη μία να κυνηγήσεις την ισοφάριση και από την άλλη να προσέξεις τη μετάβαση του αντιπάλου ώστε μη βρεθείς εκτεθειμένος από τους χώρους που δημιουργείς κάνοντας την ομάδα πιο επιθετική. Παρότι κάναμε την ομάδα πιο επιθετική, τα παιδιά δούλεψαν καλά στις μεταβάσεις στο χάσιμο της μπάλας, γεγονός που δεν επέτρεψε στα Γιάννινα να κάνουν άλλη ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι και να είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ αυτός που πίεζε για την ισοφάριση που αρχικά ήρθε και για ένα ακόμη γκολ το οποίο δυστυχώς δε ήρθε για μας. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

 

Για τις ευκαιρίες του Κώτσιρα στην 11άδα: "Θα ήταν καλό να μην το απομονώσουμε στο άτομο. Ο Γιάννης στο σχηματισμό που παίζαμε ήταν στην πεντάδα μας ο ακραίος δεξιά, είχε τους χώρους να δημιουργήσει, γεγονός το οποίο και έκανε και από εκεί προήλθε το γκολ που βάλαμε. Είναι ένα παιδί που είναι στην αξιολόγηση μας καθημερινά, στην προπόνησή μας και θεωρώ δεδομένο ότι θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες.

 

Για το αν οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν να δώσουν περισσότερα… "Αυτά τα παιδιά έχω, με αυτά τα παιδιά δουλεύω. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και από το γεγονός ότι δύο φορές, στους δύο αγώνες που έχω έρθει στην ομάδα, η ομάδα δέχτηκε γκολ και αρνήθηκε να χάσει. Είχε πείσμα, είχε πάθος, στοιχεία που αντικαθιστούν τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν".

 

Για τον τρόπο που δέχτηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ το γκολ… "Και στη Λειβαδιά και σήμερα, δεχτήκαμε γκολ σε οργανωμένη άμυνα. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να δούμε. Το καλό βέβαια είναι ότι η αμυντική λειτουργία της ομάδας σ αυτά τα 92 λεπτά ήταν αρκετά καλή, γεγονός ότι δε δεχτήκαμε πολλές φάσεις από τους αντιπάλους μας, αλλά δεχτήκαμε γκολ σε οργανωμένη άμυνα".

Για την τακτική διατήρησης του 1-1… "Νομίζω ότι έγινε ασυναίσθητα στα παιδιά, σα μια φάση άμυνας για τη διατήρησή των κεκτημένων. Δε δόθηκε δική μου εντολή. Αλλά εκείνη τη στιγμή είχαμε το Mazza με πρόβλημα στη γάμπα, το Μανιά με χτύπημα που τον έκανε να μην μπορεί να τρέξει και έπρεπε να μείνουν αυτά τα παιδιά στο γήπεδο. Ενδεχομένως να είναι και αυτά στοιχεία που συνετέλεσαν σ' αυτήν την εικόνα".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close