ΑΣΤΕΡΑΣ: Βόλτα στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης! (photos)

Μια όμορφη βόλτα με εκπαιδευτικό χαρακτήρα πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (07/04).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βόλτα στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης! (photos)

Ολοι οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μποροβήλο και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Μποροβήλο, βρέθηκαν στο Πολεμικό Μουσείο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στο κέντρο της Τρίπολης.

Το Πολεμικό Μουσείο στην πόλη μας εγκαινιάστηκε στις 23 Ιανουαρίου 2000 και στεγάζεται σε κτίριο του Μαλλιαροπούλειου κληροδοτήματος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας απόλαυσαν ένα πανόραμα της ελληνικής ιστορίας από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 έως και την απελευθέρωση της χώρας από τα στρατεύματα κατοχής το 1944. Στο Πολεμικό Μουσείο δίνεται έμφαση και προβολή στη συμμετοχή των Τριπολιτσιωτών κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους μου μας υποδέχθηκαν στο Μουσείο και μας ξενάγησαν στα εκθέματα.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close