ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Alanyaspor 1-2

Στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντιμετώπισε την Alanyaspor από την οποία ηττήθηκε με 2-1. 

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Alanyaspor 1-2

Μόλις στο 6ο λεπτό η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Vagner Love, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Τσουκαλά, Μανιά ενώ είχε και δοκάρι σε κοντινή προβολή του Καλτσά. 

Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα από την Τουρκία σκόραρε για δεύτερη φορά μετά από εκτέλεση φάουλ όπου η μπάλα βρήκε στο Μανιά, άλλαξε πορεία και αιφνιδίασε τον Αθανασιάδη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Στάικος Βεργέτης άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα, κρατώντας μόνο τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ. 

Στο 50' ο Jang έπειτα από ωραία ενέργεια του Mazza, έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα της Alanya να διώχνει εντυπωσιακά. Τελικά το γκολ ήρθε με πέναλτι για τον ΑΣΤΕΡΑ. O Gondo το κέρδισε στο 56' και ο Mazza το εκτέλεσε με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα του Remy. 

Ο Καπετάνος ο οποίος είχε πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ στη θέση του Αθανασιάδη έκανε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και κράτησε το σκορ στο 1-2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 22. Igor, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 35. Ευαγγέλου, 77. Κυριακόπουλος, 2. Dudu, 8. Madinda, 13. Τσουκαλάς, 23. Καλτσάς, 9. Isnaldo, 11. Μανιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: 27. Κώτσιρας, 38. Roberto, 4. Πασαλίδης, 18. Γιαννούλης, 17. Iglesias, 7. Mazza, 20. Jang, 19. Τσιλιανίδης, 31. Staisavljevic, 6. Gondo, 98. Καπετάνος, 28. Δουβίκας.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close