ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ 1-2: Η ανάλυση του αγώνα...

Στην πρεμιέρα της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με 2-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ 1-2: Η ανάλυση του αγώνα...

Η ομάδα του ΠΑΣ κατάφερε να σκοράρει στις δύο επιθέσεις που έκανε στο πρώτο ημίχρονο. Την πρώτη φορά με κεφαλιά του Nadales και τη δεύτερη με κεφαλιά του Μαυροπάνου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Σε αυτή τη φάση οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή για φάουλ που έκανε ο σκόρερ πριν από το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τη βοήθεια και του κόσμου, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα και ουσιαστικά το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους κιτρινομπλέ. 

Στο 49ο λεπτό ο Καλτσάς, ο οποίος αναδείχθηκε και Badounas MVP του αγώνα, αξιοποίησε την ασίστ του Mazza και με ωραίο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βελλίδη για το 1-2.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ κλείστηκε στην περιοχή του και ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σκοράρει. Ενα σουτ του Καλτσά το οποίο έδιωξε ο Βελλίδης, μια κεφαλιά του Δουβίκα την οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, ένα σουτ του Madinda που πέρασε άουτ, μια σέντρα σουτ του Τριανταφυλλόπουλου στο δοκάρι και ένα πλασέ του Πασαλίδη με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι, ήταν οι κυριότερες ευκαιρίες στις οποίες η ομάδα μας μπορούσε να σκοράρει.

Τελικά το γκολ δεν ήρθε και ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ AΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 22. Igor (28. Δουβίκας 63'), 4. Πασαλίδης, 33. Selin (5. Τριανταφυλλόπουλος 45'), 18. Γιαννούλης, 8. Munafo, 17. Iglesias, 10. Madinda, 31. Stanisavljevic (7. Mazza 45'), 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close