ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Με μία συγκλονιστική εμφάνιση ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αήττητη για τρίτο σερί ματς η ομάδα!

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Με άψογη αμυντική συμπεριφορά και με πολύ αποτελεσματική παρουσία, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. 

Ο Juan Munafo, ο οποίος ήταν και ο Badounas MVP του αγώνα, σκόραρε στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από απίθανη ενέργεια του Δουβίκα που με πείσμα πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και γύρισε την μπάλα από δεξιά. 

Στην επόμενη φάση ο Isnaldo με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Τσιντώτα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δίχως να απειλείται, κρατούσε το προβάδισμα ενώ ο Μανιάς που πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή (74'), λίγα λεπτά αργότερα έμελλε να σκοράρει. 

Μετά από ωραία ενέργεια του Κώτσιρα, ο Munafo πέρασε εκπληκτική κάθετη στον Μανιά, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΕΡΑΣ: 30. Αθανασιάδης, 18. Γιαννούλης, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 27. Κώτσιρας, 8. Munafo, 13. Τσουκαλάς, 10. Madinda (7. Tonso 90'), 23. Καλτσάς, 9. Isnaldo (19. Τσιλιανίδης 79'), Δουβίκας (11. Μανιάς 74')

ΑΕΚ: 16. Τσιντώτας, 17. Vinicius (10. Livaja 55'), 33. Γιαννούτσος, 4. Vranjes, 2. Μπακάκης, 18. Johansson, 6. Ajdarevic, 25. Γαλανόπουλος, 20. Μάνταλος, 14. Μπακασέτας (7. Χριστοδουλόπουλος 63'), 11. Araujo (30. Traustason 70'). 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close