ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανιώνιος 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αν και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει και ηττήθηκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τον Πανιώνιο με 1-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανιώνιος 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη σεζόν, αλλά δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ καμία από τις ευκαιρίες του.

Η πρώτη ευκαιρία ήταν η κεφαλιά του Μανιά, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Kotnik απέκρουσε τα σουτ των Isnaldo και Madinda. 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πανιώνιος προηγήθηκε με κοντινό σουτ του Masoud έπειτα από λάθος στη μεσαία γραμμή της ομάδας μας. 

Από εκεί και πέρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο σουτ του Tonso η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ο Kotnik απέκρουσε κοντινό σουτ του Δουβίκα, αλλά και φάουλ του Τσαιλιανίδη. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Selin, Γιαννούλης, Munafo, Τσουκαλάς, Madinda (51' Tonso), Isnaldo (74' Isnaldo), Τσιλιανίδης, Μανιάς (50' Δουβίκας).

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close