ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3: Η ανάλυση του αγώνα...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Κέρκυρας, έφτασε στους 39 βαθμούς στο πρωτάθλημα και απέκτησε προβάδισμα Ευρώπης!

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3: Η ανάλυση του αγώνα...

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε τα ηνία του αγώνα και ουσιαστικά δεν τα έχασε ποτέ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

Ο Μανιάς είχε τετ α τετ και δυνατό αριστερό σουτ, ο Munafo σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Κυριακόπουλος σουτ που σταμάτησε πάνω στους αμυντικούς. Αυτές ήταν ορισμένες από τις ευκαιρίες της ομάδας μας στο πρώτο μέρος το οποίο έκλεισε με πανέμορφο γκολ του Τσιλιανίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ (40').

Το δεύτερο μέρος άρχισε με ωραία ενέργεια του Κυριακόπουλου και γύρισμα από τα αριστερά, με τον Μανιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι. 

Το 0-2 στο 48ο λεπτό έδωσε σημαντικό προβάδισμα στον ΑΣΤΕΡΑ το οποίο πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στο 68' με κεφαλιά του Μανιά έπειτα από απόκρουση του Γιαννακόπουλου σε σουτ του Γιαννούλη.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 85' με τον Thuram να εκτελεί πέναλτι, τον Αθανασιάδη να αποκρούει και τον επιθετικό της Κέρκυρας να παίρνει την απόκρουση και να μειώνει.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 33. Selin, 18. Γιαννούλης, 8. Munafo (25. Μπέρτος 79'), 2. Dudu, 19. Τσιλιανίδης, 77. Κυριακόπουλος (10. Madinda 66'), 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς (28. Δουβίκας 72').

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close