ΦΙΛΙΚΟ: Παναχαϊκή - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΑΣΤΕΡΑ με αντίπαλο την Παναχαϊκή, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο (08/09) στην Πάτρα. Ο Tonso πέτυχε το γκολ του ΑΣΤΕΡΑ.

ΦΙΛΙΚΟ: Παναχαϊκή - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει. Στο 28', μετά από όμορφη επιθετική προσπάθεια και κυκλοφορία της μπάλας, ο Fernandez σούταρε διαγώνια μέσα από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής μπλόκαρε την μπάλα. 

 

Στο 35' ο ΑΣΤΕΡΑΣ κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Ρόλε εκτέλεσε απευθείας, ο Καπούταγλης απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας μπλόκαρε το πλασέ του Τασουλή. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 38' με πλασέ του Κυνηγόπουλου μέσα από την περιοχή. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 67' ο Fernandez έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι της Παναχαϊκής. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87ο λεπτό, με σκόρερ τον Tonso, ο οποίος με δεξί σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι στο τέλος είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά το σουτ του Τσιλιανίδη μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος (46' 99. Τσιφτσής), 37. Βλάχος (64' 27. Κώτσιρας), 3. Τασουλής (64' 33. Martinez), 2. Matricardi (70' 19. Τσιλιανίδης), 6. Valiente, 14. Bellocq, 21. Τζίμας (46' 45. Χριστόπουλος), 16. Salas (58' 90. Μπαστιάνος), 7. Fernandez (70' 10. Tonso), 22. Rolle, 28. Δουβίκας (70' 11. Μανιάς)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close