ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-1: Νίκη και στο Κύπελλο

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ νίκησε για δεύτερη φορά τον Απόλλωνα μέσα σε λίγες ημέρες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", αυτή τη φορά για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε για τους γηπεδούχους με γκολ των Martinez και Valiente. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-1: Νίκη και στο Κύπελλο

 

Ο αγώνας ήταν για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου (Δ' Φάση) και ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τρεις βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το τελικό 1-1 στον αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα, ομάδες που συμπληρώνουν τον όμιλο. 

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν πολύ λίγες. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε σε δύο περιπτώσεις, στο 27' και στο 35' με σουτ του Τσιλιανίδη και του Rolle αντίστοιχα, τα οποία κατέληξαν άουτ. Να σημειωθεί ότι σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι κέρδισαν οχτώ κόρνερ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε στα πρώτα δευτερόλεπτα την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν ο Τσιλιανίδης πλάσαρε μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 68' το σουτ του Munafo βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

 

Το 1-0 έγινε στο 68' από τον Martinez, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απομάκρυνση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πολύ γρήγορα την ισοφάριση, με σουτ του Τζανετόπουλου στο 74', ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεσε για το δεύτερο γκολ, στο 79' είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά το πέναλτι του Μανιά απέκρουσε ο Vasic. 

 

Τελικά οι Αρκάδες πήραν τη νίκη στο 86' με κεφαλιά του Valiente. Το τελικό 2-1 τούς φέρνει στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

33. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez (83' 77. Κυριακόπουλος), 6. Valiente, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 8. Munafo, 14. Bellocq, 19. Τσιλιανίδης (60' 7. Fernandez), 23. Καλτσάς, 22. Rolle (61' 11. Μανιάς), 28. Δουβίκας

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close