ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1: Απώλεια και πάλι στο τέλος!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κρατούσε μέχρι το τέλος μία σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά το εύστοχο πέναλτι των αντιπάλων στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ο Μανιάς ήταν ο σκόρερ των Αρκάδων. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1: Απώλεια και πάλι στο τέλος!

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα δευτερόλεπτα έχασε τριπλή ευκαιρία. Με τα δύο σουτ του Καλτσά, που έδιωξε ο Διούδης και την κεφαλιά του Tonso, που έφυγε άουτ. 

 

Στο 2ο λεπτό ο Μανιάς έκανε το διαγώνιο σουτ και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μπλόκαρε, ενώ στο 40' έκανε το ίδιο στο σουτ του Valiente. Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το σουτ του Macheda, που έδιωξε ο Αθανασιάδης. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε δυνατά και το δεύτερο ημίχρονο και απειλώντας σε 2 και 3 περιπτώσεις, τελικά βρήκε το γκολ στο 47' με τον Μανιά. Στο 63' είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλά το σουτ του Καλτσά κόντραρε και έφυγε δίπλα από το δοκάρι. 

 

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να έχει απειλήσει στην ουσία, στο 89' είχε κεφαλιά στο δοκάρι του Macheda, ενώ στο 90' ο ίδιος παίκτης ευστόχησε στο πέναλτι (αποβολή Κυριακόπουλου), με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-1. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 30. Αθανασιάδης, 37. Βλάχος, 77. Κυριακόπουλος, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 8. Munafo, 17. Iglesias (30' 6. Valiente), 19. Τσιλιανίδης (86' 33. Martinez), 23. Καλτσάς (78' 14. Bellocq), 10. Tonso, 11. Μανιάς. 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close