Λαμία - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ στην Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Πέναλτι σε χέρι του Επστάιν στο 78' αρνήθηκε ο διαιτητής. 

Λαμία - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε πρώτη φορά στο 22' με δυνατό σουτ του Κυριακόπουλου και στη συνέχεια με σουτ του Tonso στο 26', όταν η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μελισσά. 

 

Οι Αρκάδες είχαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Tonso στο 30', που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Λαμίας και με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η Λαμία είχε μείνει με 10 παίκτες  στο 30' μετά από την αποβολή την Βάντερσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα και είχε δοκάρι στο 35ο λεπτό. 

 

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε μια ακόμα ευκαιρία με τον Καλτσά, αλλά το μακρινό σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω από την εστία. 

 

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΑΣΤΕΡΑ ήρθε με το σουτ του Μανιά, ενώ πλέον ήταν ξεκάθαρο ότι οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Στο 75' την κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου έδιωξε και πάλι ο Μελίσσας, ο οποίος έκανε το ίδιο στην πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Δουβίκα στη συνέχεια της φάσης. 

 

Στο 78' δεν δόθηκε πέναλτι στον ΑΣΤΕΡΑ, σε χέρι του Επστάιν μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στο 90' αποβλήθηκε ο Πασαλίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας (85' 22. Rolle), 33. Martinez (46' 19. Τσιλιανίδης) 77. Κυριακόπουλος, 4.Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 8. Munafo, 17. Iglesias (74' 28. Δουβίκας), 10. Tonso, 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close