ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 2-0: Ντεμπούτο με νίκη!

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-0 της Α.Ε.Λ. σε αγώνα που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 2-0: Ντεμπούτο με νίκη!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση. Ο Καλτσάς στο 55' και ο Μανιάς στο τέλος του αγώνα πέτυχαν τα γκολ της νίκης. 

 

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα διευκόλυνε το έργο τους. Πάντως, δεν τους δόθηκε πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή, από προσπάθεια του Καλτσά. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ, που δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, καθάρισε το ματς. Στο 55' ο Κώτσιρας έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Καλτσάς με κεφαλιά δυναμίτη άνοιξε το σκορ. 

 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν τον αγώνα και στο τέλος σκόραραν ακόμη ένα γκολ, με τον Κώτσιρα να δίνει δεύτερη ασίστ και τον Μανιά αυτή τη φορά να πετυχαίνει το 2-0. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο στις καθυστερήσεις, αλλά ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Λ. απέκρουσε το πλασέ του. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 2. Matricardi, 77. Κυριακόπουλος, 6. Valiente, 8 Munafo, 23. Καλτσάς (84' 33. Martinez), 22. Rolle (62' 19. Τσιλιανίδης), 10. Tonso, 11. Μανιάς (90'+3' Fernandez)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close