Καλή χρονιά με νέες επιτυχίες για τον ΑΣΤΕΡΑ (video & photos)

Σε οικογενειακό κλίμα ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Τέσσερις οι τυχεροί της βραδιάς, μεγαλύτερος ο Μανώλης Ντίνε. 

Καλή χρονιά με νέες επιτυχίες για τον ΑΣΤΕΡΑ (video & photos)

Ένα παιδί από τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ, που το 2018 είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς στους χιαστούς στο ίδιο πόδι(!), ο 19άχρονος Μανώλης Ντίνε που έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, κέρδισε το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψε η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ το βράδυ της Τετάρτης (16/01). 

 

Δώρο κέρδισαν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Marc Fernandez και ο Χρήστος Αλμπάνης, ενώ το φλουρί στην πίτα του προσωπικού της ομάδας κέρδισε ο υπεύθυνος αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών, Γιώργος Πριόνας. 

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Γιώργος Μποροβήλος, μοίρασε ευχές για το 2019, τόνισε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια οικογένεια, πως όλοι μαζί ως ομάδα μπορούν να πετύχουν τους στόχους, οι οποίοι φτάνουν για ακόμη μία φορά μέχρι την ευρωπαϊκή έξοδο και την κατάκτηση ενός τίτλου. "Μια γροθιά", ζήτησε χαρακτηριστικά στην ομιλία του, εκφράζοντας τη συγκίνησή του για τον τυχερό της βραδιάς, νεαρό Ντίνε, που ήταν ο μεγάλος άτυχος του 2018. 

 

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Δημήτρης Κενές μοίρασε ευχές με επιτυχίες για το αγωνιστικό τμήμα. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ, ενώ ευχήθηκε επιτυχίες για την ομάδα το 2019. 

 

Τέλος, τις ευχές του για το νέο έτος έδωσε και ο αρχηγός της ομάδας, Matias Iglesias. 

 

Δείτε video και φωτογραφίες από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣΤΕΡΑ. 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Α' Εθνικη Γυναικων: ΑΣΤΕΡΑΣ - Σειρηνες Γρεβενων 1-0

close