Παναθηναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Οι Αρκάδες είχαν τις ευκαιρίες για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τον αγώνα.

Παναθηναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Το γκολ του Άλτμαν στο 16' έκρινε το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ νωρίτερα, είχε ένα σουτ του Fernandez, που μπλόκαρε ο Διούδης. Στο 25' το γύρισμα του Fernandez δεν ήταν καλό κι ενώ ο Μανιάς ήταν σε πολύ πλεονεκτική θέση. Η μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε στο 30', όταν η προβολή του Καλτσά από κοντινή απόσταση έφυγε άουτ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ κυριάρχησε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 54' οι κόντρες δεν ευνόησαν τους παίκτες που είχαν γεμίσει την αντίπαλη περιοχή από την εκτέλεση φάουλ του Καλτσά. 

 

Στο 57' ο Μανιάς αστόχησε στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο 64' ο Κώτσιρας έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης έδιωξε με δυσκολία. Ενώ στο 76' και πάλι ο τερματοφύλακας των πρασίνων απέκρουσε το σουτ του Αραβίδη. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Kώτσιρας (75' 19. Τσιλιανίδης), 37. Βλάχος, 2. Matricardi, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 77. Κυριακόπουλος, 6. Valiente, 7. Fernandez (82' 28. Δουβίκας), 14. Bellocq, 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς (60' 13. Αραβίδης)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close