ΑΣΤΕΡΑΣ - IBF: Παρουσία στο Ευρωπαϊκό συνέδριο επενδυτικών ευκαιριών (photos)

Η αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών και προκλήσεων στην αγορά των ακινήτων και του τουρισμού, αλλά και του τρόπου διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων σε επίπεδο Ευρώπης, ήταν το κύριο αντικείμενο του Ευρωπαϊκού συνεδρίου που διοργανώθηκε στην Στοκχόλμη στις 20-21 Μαρτίου, από τον διεθνή επενδυτικό οίκο DDC -Financial Group.

ΑΣΤΕΡΑΣ - IBF: Παρουσία στο Ευρωπαϊκό συνέδριο επενδυτικών ευκαιριών (photos)

Η ατζέντα περιελάμβανε σειρά από κρίσιμα ζητήματα με επίκεντρο αγορές όπως η Ελληνική, Ιταλική, Ισπανική, η αγορά της Πορτογαλίας κ.α.

 

Η συμμετοχή διεθνών επενδυτών, ομιλητών και καλεσμένων τόνισε το υψηλό ενδιαφέρον κυρίως για αγορές όπως η Ελληνική.

 

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή ήταν για την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ η εκπροσώπησή της στο Ευρωπαϊκό συνέδριο μέσω της διεθνούς εταιρίας IBF-Intelligent Business Forces, στρατηγικού συνεργάτη του συλλόγου.

 

Το Club παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην αγορά των ακινήτων και του τουρισμού, αλλά και των προσπαθειών που γίνονται για την αναθέρμανση οικονομιών σε επίπεδο Ελλάδος και Ευρώπης, καταδεικνύοντας έτσι τον διεθνή προσανατολισμό και εξωστρέφειά του σε κρίσιμα για την κοινωνία ζητήματα, στο πλαίσιο του ρόλου που έχουν τα σύγχρονα και μεγάλα Club στην Ευρώπη και την Αμερική.  

 

Να τονίσουμε ότι η IBF-Intelligent Business Forces είναι διεθνής εταιρία με σκοπό την παροχή συνδρομής για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. Έχει παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αφρική ενώ είναι στρατηγικός συνεργάτης του διεθνούς επενδυτικού οίκου DDC-Financial Group.

 

Ευχαριστούμε τον κ.Albert Sirignano, CEO του DDC-Finacial Group, τον κ.Richard Horton, Managing Partner της DDC-Capital και τον κ.Αγησίλαο Τουμαζάτο, ιδρυτή και CEO της IBF-Intelligent Business Forces.

 

ASTERAS - IBF: European Investment Summit

What about opportunities and chalenges in today's Distressed Real Estate Market?

Two days great international investment summit organized by DDC - Financial Group held in beautiful Stockholm, March 20-21.

Great agenda, international speakers, great audience, really opportunities for investors!

"NPL Investing and Management" with market Focus in Greece, Spain, Italy, Portugal.

Honered to ASTERAS TRILOLIS FC attented this executive conference representing by its strategic partner IBF-Intelligent Business Forces. 

ASTERAS TRILOLIS FC monitors the progress in NPLs, Real Estate and Tourism Industry in the Greek market and across the European region.

The Club is a really "more than football" organisation with international perception and capabilities, paying high attention to crucial for the society issues.

Honered to IBF-Intelligent Business Forces being a strategic partner of ASTERAS TRIPOLIS FC. 

Many thanks to Albert Sirignano, CEO at DDC-Financial Group, Richard Horton, Managing Partner at DDC-Capital and Agisilaos Toumazatos, CEO at IBF.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close