ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε μεγάλη προσπάθεια στον ημιτελικό αγώνα ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ για να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, είχε ευκαιρίες, γκολ που κακώς ακυρώθηκε και τελικά αποχαιρέτησε το Κύπελλο με το τελικό 0-0 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το τελικό 0-0 τον αδικεί αγωνιστικά, αλλά και λόγω της ακύρωσης του γκολ που σημείωσε στο 47' ο Τσιλιανίδης και δεν μέτρησε ο διαιτητής για επιθετικό φάουλ. 

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πασχαλάκης στο 6' απέκρουσε δύσκολα το εξαιρετικό σουτ του Κώτσιρα. Στο 20' το πλασέ του Πασαλίδη δεν είχε δύναμη και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλόκαρε. Στο 23' ο Τασουλής για εκατοστά δεν βρήκε την μπάλα. Ενώ στο 35' το σουτ του Τασουλή από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε λίγο άουτ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ που ακυρώθηκε στο 47', στο 49' ο Πασχαλάκης απέκρουσε πολύ δύσκολα το σουτ του Τσιλιανίδη. Στο 61' το σουτ του Fernandez έφυγε λίγο άουτ, στο 66' ο Δουβίκας έκανε την σέντρα σουτ και ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ επίσης με πολύ μεγάλη δυσκολία. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να πιέζει, να έχει τελικές προσπάθειες, αλλά τελικά να μην βρίσκει το γκολ που θα τού έδινε την ώθηση να παλέψει για την πρόκριση. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

1. Παπαδόπουλος, 37. Βλάχος (41' 28. Δουβίκας), 33. Martinez, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 8. Munafo, 6. Valiente, 3. Τασουλής (64' 14. Bellocq), 7. Fernandez, 27. Κώτσιρας, 19. Τσιλιανίδης (74' 13. Αραβίδης)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close