BADOUNAS SEASON MVP: Νίκος Καλτσάς (video & photos)

Ο Νίκος Καλτσάς αναδείχθηκε BADOUNAS MVP του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και παρέλαβε το ρολόι σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

BADOUNAS SEASON MVP: Νίκος Καλτσάς (video & photos)

Ο επιθετικός της ομάδας μας ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αφού ήταν ο BADOUNAS MVP στους περισσότερους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. 

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος εκπροσωπώντας τη διοίκηση ευχαρίστησε την εταιρεία Badounas / badounas.com για τη συνεργασία, καθώς και για την ειδική βράβευση στον ποδοσφαιριστή, την οποία έκανε στον Νίκο Καλτσά ο κ. Νίκος Μπαντούνας, συγχαίροντάς τον για τις φετινές επιδόσεις του. 

 

Ο Καλτσάς παρέλαβε το υπέροχο ρολόι της εταιρείας TISSOT και ευχήθηκε καλύτερη πορεία για τον ΑΣΤΕΡΑ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον σύλλογο.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close