ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ο χορηγοί μας πηγή δύναμης και έμπνευσης!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, θα ήθελε για ακόμη μία φορά να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους χορηγούς/συνεργάτες της. 

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ο χορηγοί μας πηγή δύναμης και έμπνευσης!

Η στήριξή σας σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα μας, αποτέλεσε για όλους πηγή δύναμης και έμπνευσης και στη φετινή διαδρομή του ΑΣΤΕΡΑ μας. Ακολουθήσατε το όραμά μας και για εμάς αυτό αποτελεί το πιο δυνατό συμβόλαιο στην προσπάθειά μας να σάς δικαιώσουμε για αυτή την επιλογή σας. 

 

Για ακόμη μία χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας:

VOLTON A.E., NOVA, MACRON, OMP RACING Spa, PROMOSPORT A.E., MEDICIN, ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΡΟΛΟΙ - ΚΟΣΜΗΜΑ, ARCADIA F.CA, IKTEO ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΡΣΕΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, TRIPOLI CITY HOTEL, SPIROPOULOS, ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΝΑΒΕΤΑ, TSIOROS TRAVEL, OPEL TZAVARAS, DESTINO TOURS, ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΡΟΥΠΗ, TOYOTA CAR OPTION, ORCHESTRA, ΚΑΥΚΑΣ, SERVICELAND, BIOGRECO Α.Ε., ΤΣΙΑΒΛΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, MAISON MARASIL, ALCON, ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ ΠΙΤΕΡΟΣ, ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ, ΔΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ο.Ε., ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ, POWER PACKED BISSIAS, SUPER MARKET KOLLIAS, A FARM, STARSTORE, ARCADIA 9,38. 

 

Κάθε στιγμή συνεργασίας μαζί σας, αποτελεί και μια νέα σπουδαία εμπειρία για εμάς στην πορεία του ΑΣΤΕΡΑ για την επίτευξη των στόχων του. 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΝΕ

Αντιπρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Δημήτρης Κενές: "Ολοκληρώθηκε μια χρονιά πιο δύσκολη από τις προηγούμενες, αλλά και πιο διδαχτική για όλους εμάς. Σε μια διαδρομή με τόσες δυσκολίες, όμως, υπάρχει κάτι που μένει σαν μια σπουδαία παρακαταθήκη για τη συνέχεια. Οι φίλοι μας. 

Για όλους εμάς αυτοί οι μήνες συνεργασίας, μέσα σε όλη την αγωνία και την προσπάθεια που έκανε ο ΑΣΤΕΡΑΣ, ήταν η ευκαιρία να αντιληφθούμε πόσο πολύτιμη ήταν η σχέση μας με τους χορηγούς/συνεργάτες μας. 

Σφίγγουμε το χέρι σε κάθε έναν ξεχωριστά για να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας. Μας γεμίζει με ευγνωμοσύνη, αλλά και με ευθύνες απέναντί σας, ώστε να μπορούμε κάθε χρόνο να σάς δικαιώνουμε για την εμπιστοσύνη σας". 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Συνεδριο Ιατρικης "Isokinetic"

close