ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ: Το αστέρι στην καρδιά, η φανέλα στον κόσμο! (video & photos)

Οι φίλαθλοι σχεδίασαν και ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. 

ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ: Το αστέρι στην καρδιά, η φανέλα στον κόσμο! (video & photos)

Σε μια πρωτοποριακή και συμβολική κίνηση, Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ έδωσε τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να σχεδιάσουν την πρώτη εμφάνιση για την σεζόν 2019-2020 και να εμπνευστούν το σύνθημα που θα αναγράφεται σε αυτή. 

 

Οι δύο νικητές των διαγωνισμών, ο Μάριος Τυροβολάς και ο Ηλίας Μπιλάλης είδαν πλέον και από κοντά την ιδέα τους να έχει πραγματοποιηθεί. Ο αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Κενές τούς υποδέχθηκε στα γραφεία του συλλόγου, προσφέροντάς τους τη νέα φανέλα που με τη δική τους συμβολή δημιούργησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρεία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα. 

 

Ο κ. Τυροβολάς, το σχέδιο του οποίου επιλέχθηκε ως το καλύτερο, παρέλαβε τη φανέλα που ο ίδιος σχεδίασε, με το όνομά του και τον αριθμό 1/1600 στην πλάτη, καθώς δικαιωματικά έγινε ο πρώτος που την προμηθεύτηκε. Επίσης, παρέλαβε ως δώρο το συλλεκτικό ATFC ρολόι. 

 

Ο κ. Μπιλάλης κέρδισε το διαγωνισμό για το σύνθημα που αναγράφεται στη νέα φανέλα και αναφέρει: "Κανένα όνομα στη φανέλα δεν είναι πιο σημαντικό από το ΑΣΤΕΡΙ στην καρδιά". Μαζί με την πρώτη εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, θα ταξιδέψει με την αποστολή σε κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι. 

 

Δείτε το video με όσα δήλωσαν οι νικητές των δύο διαγωνισμών και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close