Ξάνθη - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020.

Ξάνθη - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: Η ανάλυση του αγώνα

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς, στο 19', με κεφαλιά του Djurickovic. 

 

Από εκεί και πέρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε και σε κάποιες περιπτώσεις απείλησε την αντίπαλη άμυνα. Με δύο προσπάθειες του Luis Fernandez, σουτ στο 22' και κεφαλιά στο 28', στις οποίες αντέδρασε ο αντίπαλος τερματοφυλακας. 

 

Και κυρίως στο 32', όταν ο Riera πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε απάντηση. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 55' με τον Sturgeon, μετά από εκτέλεση κόρνερ το οποίο είχε παραχωρήσει ο Παπαδόπουλος με καταπληκτική επέμβαση. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μείωσε στο 59' με ωραίο διαγώνιο πλασέ του Marc Fernandez και από εκεί και πέρα δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στο 63' ο Luis Fernandez αστόχησε από πολύ καλή θέση. Στο 76' ο Luis Fernandez έκανε το σουτ και ο Barrales με εξ' επαφής προβολή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. 

 

Στο 86' η κεφαλιά του Jauregi ήταν επίσης άστοχη, ενώ στις καθυστερήσεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε ακόμη δύο ευκαιρίες. Ο Marc Fernandez έκανε το σουτ και ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε. Ενώ από εκτέλεση κόρνερ ο Barrales πήρε την κεφαλιά, που έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης στην αριστερή του γωνία. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Αντζουλάς (46' Κώτσιρας), Martinez, Πασαλίδης, Valiente, Munafo (85' Iglesias), Capilla, Riera (73' Jauregi), Luis Fernandez, Marc Fernandez, Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close