ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. Ο Luis Fernandez πέτυχε το γκολ των Αρκάδων, που προηγήθηκαν.

ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε σε τρεις περιπτώσεις με τον Marc Fernandez. Στο 18' (σουτ έξω από την περιοχή ψηλά άουτ), στο 22' στο τετ α τετ που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στο 28' όταν έκανε το μονοκόματο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. 

 

Από τη σειρά τους οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 36', ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Παπαδόπουλος έκανε καταπληκτική επέμβαση. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 49' ο Iglesias έκανε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ μπλόκαρε την μπάλα. Στο 51' ο Luis Fernandez με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΑΣΤΕΡΑ. Στη συνέχεια, όμως, το παιχνίδι στράβωσε πολύ για τους κιτρινομπλέ. 

 

Ο Πασαλίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ στο 56' ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Figueiredo. Επιπλέον, στο 60' ο Iglesias αντίκρισε την κόκκινη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο ΟΦη το εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε με τον Neira στο 65' και τον Semedo στο 87' για το τελικό 3-1.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Martinez, Πασαλίδης (53' Αντζουλάς), Valiente, Munafo, Capilla, Riera (65' Borja Fernandez), Marc Fernandez, Iglesias, Luis Fernandez (75' Barrales)

 

Μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο novasports.gr πατώντας ΕΔΩ

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close