ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία 4-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 της Λαμίας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα. Δύο γκολ ο Τασουλής, ιστορικό γκολ ο Barrales, άνοιξε το σκορ ο Suarez. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία 4-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε δυνατά το ματς. Στις πρώτες τρεις στημένες φάσεις είχε δύο ευκαιρίες, με κεφαλιές του Barrales (8', 28'), αλλά κυρίως ένα γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ στο 21' ο Suarez με προβολή πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 36' με τον Ασίγκμπα, αλλά οι κιτρινομπλέ δεν είχαν καμία διάθεση να αφήσουν αυτό το ματς από τα χέρια τους. 

 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Barrales με κεφαλιά έδωσε και πάλι του προβάδισμα στον ΑΣΤΕΡΑ. Με αυτό το γκολ ο επιθετικός της ομάδας έφτασε τα 27 και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ στην Super League. 

 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 51', ο Τασουλής με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ και σημειώνοντας το 3-1. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 68' με τον Ρόμανιτς, λεπτό στο οποίο αποβλήθηκε ο Δημούτσος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

 

Η τελευταία λέξη πάντως ανήκε και πάλι στον ΑΣΤΕΡΑ, αφού μετά από σουτ του Munafo στο δοκάρι, ο Τασουλής με δεύτερο προσωπικό τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 4-1. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Βλάχος (82' Κώτσιρας), Τασουλής, Valiente, Suarez, Borja Fernandez (75' Iglesias), Munafo, Capilla, Riera (75' Santonja-Sito), Marc Fernandez, Barrales

 

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις στο novasports.gr πατώντας ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close