Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον φιλανθρωπικό αγώνα που διεξάγεται την Πέμπτη (14/11, 15:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα διατίθενται έως και το Σάββατο (16/11) στο Star Store σε ώρες καταστημάτων. 

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Για τον φιλανθρωπικό αγώνα που διεξάγεται την Πέμπτη (14/11, 15:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την οικονομική ενίσχυση του 17χρονου Πέτρου από την Μεγαλόπολη τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ έκαστο και την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου. 

 

Έως και το Σάββατο (16/11) εσιτήρια θα διατίθενται και από το Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) κατά τις ώρες καταστημάτων. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα στον ΑΣΤΕΡΑ και τους επιλέκτους της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Πέτρου, ο οποίος πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια. 

 

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close