Παναθηναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. Οι Αρκάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρουν.

Παναθηναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Το ματς ξεκίνησε άσχημα για τους κιτρινομπλέ, αφού μόλις στο 8' οι γηπεδούχοι σκόραραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, το οποίο καταλογίστηκε για μαρκάρισμα του Suarez. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει και να απειλήσει, ενώ στο 26' ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβασε πολύ την απόδοσή του. Απείλησε από το πρώτο λεπτό, με κεφαλιά του Suarez, που μπλόκαρε ο Διούδης. Στο δίλεπτο 69' και 70' οι κιτρινομπλέ είχαν τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Όλες σε σουτ του Luiz Fernandez, στις δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε, ενώ το τρίτο σουτ κατέληξε άουτ. 

 

Στα τελευταία λεπτά ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεσε την αντίπαλη άμυνα. Στο 86' ο Sito δεν πρόλαβε να αξιοποιήσει το γύρισμα του Martinez. Στο 89' το σουτ του Capilla ήταν άστοχο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Διούδης μπλόκαρε εκείνο του Crespi. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Martinez (79' Iglesias), Suarez (60' Santonja), Matrcardi, Valiente, Borja Fernandez, Capilla, Luis Fernandez, Jauregi (67' Crespi), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close