ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε πολλές ευκαιρίες, άγγιξε το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ με σπουδαία φάση στο 87', αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. 

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: Η ανάλυση του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον ΑΣΤΕΡΑ, αφού μόλις στο 6ο λεπτό βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάνταλου, που καταλογίστηκε για μαρκάρισμα του Matricardi στον Ολιβέιρα. 

 

Από εκεί και πέρα οι κιτρινομπλέ αντέδρασαν και στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν με το σουτ του Marc Fernandez στο 19', το οποίο κόντραρε, αλλά και το άστοχο σουτ του Κώτσιρα στο 32'. 

 

Το ξεκίνημα ήταν κακό και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Λιβάγια. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, όμως, δεν παράτησε τον αγώνα. Είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Barrales στο 59', ο οποίος αστόχησε από κοντά, την κεφαλιά άουτ του Valiente στο 73' και σκόραρε στο 78' με πανέμορφο σουτ του Luis Fernandez. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεσε μέχρι το τέλος. Στο 85' η κεφαλιά του Iglesias έφυγε άουτ. Στο 87' οι κιτρινομπλέ είχαν απίθανη ευκαιρία, όταν ο Τσιντώτας έκανε πολύ δύσκολη απόκρουση στην κεφαλιά του Luis Fernandez. Στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μπλόκαρε την κεφαλιά του Barrales. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Martinez, Matricardi, Suarez, Valiente, Munafo (80' Iglesias), Borja Fernandez (55' Santonja), Luis Fernandez, Marc Fernandez (69' Βλάχος), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close