Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Διεθνή Διεπιστημονική Ημερίδα για τον Αθλητικό Στοιχηματισμό

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος παρευρέθηκε στην 3η Διεθνή Διεπιστημονική Ημερίδα που πραγματοποιείται στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) υπό την Αιγίδα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με θέμα: "Ο Αθλητικός Στοιχηματισμός Σήμερα: Προκλήσεις και προοπτικές για την ελληνική οικονομία και κοινωνία".

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Διεθνή Διεπιστημονική Ημερίδα για τον Αθλητικό Στοιχηματισμό

Κεντρικός χορηγός της Διεθνούς Ημερίδας ήταν η Interwetten, παρουσία του CEO της εταιρίας, κ. Dominik Beier, ο οποίος ήταν ομιλητής και εικονίζεται με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, καθώς και του Country Manager της Interwetten, κ. Μάριου Λευκαρίτη. 

 

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Ελληνικού Φόρουμ για το Ψηφιακό Μέλλον, συνδιοργάνωσαν, με την υποστήριξη της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικών Δημοσιογράφων, την 3η Διεθνή Διεπιστημονική Ημερίδα με θέμα "Ο Αθλητικός Στοιχηματισμός Σήμερα: Προκλήσεις και προοπτικές για την ελληνική οικονομία και κοινωνία".

 

Σκοπός της Ημερίδας ήταν να επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Πολιτεία σχετικά με την οργάνωση, τη ρύθμιση και την εποπτεία του αθλητικού στοιχηματισμού, αλλά ταυτόχρονα και τις προοπτικές που παρουσιάζει ως κλάδος με σημαντική οικονομική δραστηριότητα, που στηρίζει τον αθλητισμό και την ελληνική οικονομία.

 

Στην Ημερίδα, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και στελέχη εταιρειών και ρυθμιστικών αρχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανέλυσαν τα νέα δεδομένα και ευκαιρίες που παρουσιάζονται μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την αδειοδότηση των στοιχηματικών εταιρειών. Θέματα όπως το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο, η αθλητική χορηγία, η εκπαίδευση-πιστοποίηση των φορέων, η ρύθμιση της αγοράς, η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας των παικτών από την εξάρτηση τίθενται πλέον σε νέα βάση.

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ Ι: Ο κλάδος του Online Gaming στην Ελλάδα - Οικονομικές δυνατότητες και Ευκαιρίες

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ: Τεχνολογικές εξελίξεις, Καινοτομία, Κανονιστικό πλαίσιο

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙII: Στοίχημα και επιστροφή στην κοινωνία : Χορηγίες, Διαφήμιση και Μέσα Επικοινωνίας

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV: Παιγνιόποιηση και e-sports (Ηλεκτρονικός Αθλητισμός): Ματιά στο μέλλον

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close