ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Χωρίς νικητή με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΑΣΤΕΡΑ και στην ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Στην ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρόκριση.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε από πέναλτι, αλλά είχε ευκαιρίες και δικό του χαμένο πέναλτι για να πάρει τη νίκη στον πρώτο αγώνα της 6ης φάσης του Κυπέλλου. 

 

Οι κιτρινομπλέ προηγήθηκαν στο 20' με ωραία αντεπίθεση, τον Sito να δίνει στον Munafo, εκείνον να σεντράρει από δεξιά και τον Regis Crespi με καταπληκτικό ψαλιδάκι να ανοίγει το σκορ. 

 

Η ΑΕΚ ισοφάρισε με πέναλτι που αμφισβητήθηκε, στο 32', για μαρκάρισμα του Munafo στον Lopes. Στην εκτέλεση ευστόχησε ο Oliveira. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με σουτ του Riera στο 37' (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ) και σε διπλή ευκαιρία με προβολή του Barrales και στη συνέχεια σουτ του Iglesias. Στο ενδιάμεσο ο Παπαδόπουλος είχε σταματήσει σε τετ α τετ τον Verde. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβασε την απόδοσή του. Στο 53' ο Riera δεν κατάφερε να κάνει το τελείωμα που ήθελε και στο 70' χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία. Ο Luis Fernandez ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο Barrales εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά αστόχησε. Στο 73' ο Παπαδόπουλος έκανε καταπληκτική επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Verde. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez, Iglesias, Munafo, Riera (62' Luis Fernandez), Sito (55' Jauregi), Regis Crespi (83' Borja Fernandez), Barrales.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close