ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1: Η ανάλυση του αγώνα

Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε έναν αγώνα που είχε τις δικές του καλές στιγμές για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1: Η ανάλυση του αγώνα

Στο 14' ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του Luis Fernandez από το ύψος της περιοχής κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 29' με τον Σφιντέρσκι και από εκεί και πέρα το διάστημα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους κιτρινομπλέ. Καλύτερη στιγμή στο 38' με το σουτ του Marc Fernandez να φεύγει λίγο άουτ.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε καλά και το δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο 59' ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με τον Πέλκα και από το 64' αγωνίστηκε και με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Suarez.

Στο 79' ο Λάμπρου έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 87' ο Marc Fernandez μείωσε για το τελικό 3-1.

 
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Martinez, Suarez, Matricardi, Valiente, Borja Fernandez (77' Bellocq), Marc Fernandez, Sito (60' Riera), Luis Fernandez (69' Πασαλίδης), Jauregi

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close