ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός 2-1: Η ανάλυση του αγώνα

Με γκολ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Milos Deletic στις καθυστερήσεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. 

 ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός 2-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο Barrales είχε ανοίξει το σκορ στο 51', ενώ ο Παναιτωλικός είχε ισοφαρίσει στο 60'. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε ένα δοκάρι και πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια του αγώνα, ενώ δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι. 

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε στο 9' με κεφαλιά του Barrales και στο 31' με σουτ του Τασουλή. Στο 34' ο Regis πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Marc Fernandez δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε πολύ έντονες συγκινήσεις. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Barrales, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής στο χέρι που έκανε ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού μέσα στην περιοχή μετά το σουτ του Munafo. 

 

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 60' με αυτγοκόλ του Suarez, μετά από σουτ του Rosa. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, όμως, πάλεψε μέχρι το τέλος για τη νίκη και δικαιώθηκε. Είχε πολλές ευκαιρίες, οι πιο σημαντικές με Regis σε δύο περιπτώσεις, Deletic, Τασουλή, Marc Fernandez, πίεσε τον αντίπαλο, ενώ του ακυρώθηκε γκολ στο 87' για επιθετικό φάουλ του Barrales. Ο Παναιτωλικός είχε τις δικές του στιγμές με δύο δοκάρια και τελικά το γκολ της νίκης για τους κιτρινομπλέ ήρθε στις καθυστερήσεις. 

 

O Deletic που είχε περάσει ως αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο λόγω τραυματισμού του Riera, με κεφαλιά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από σέντρα του Τασουλή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με τον ΑΣΤΕΡΑ με το γκολ που έδωσε τη νίκη. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez, Iglesias, Munafo (90' Jauregi), Riera (43' Deletic), Marc Fernandez, Regis (76' Borja Fernandez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

close