Βόλος Ν.Π.Σ. - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Σπουδαία νίκη για τον ΑΣΤΕΡΑ στην έδρα του Βόλου Ν. Π. Σ. Με γκολ του Deletic στο 85ο λεπτό, οι κιτρινομπλέ επικράτησαν με 1-0  και ανέβηκαν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. 

Βόλος Ν.Π.Σ. - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει νωρίτερα στο παιχνίδι. 

 

Στο πρώτο ημίχρονο στο 17' το σουτ του Regis έφυγε ψηλά άουτ. Στο δίλεπτο 35', 36' ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τρεις καλές στιγμές. Αρχικά η κεφαλιά του Barrales βρήκε το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό τα σουτ από Munafo και Regis απομακρύνθηκαν κι ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση για την εστία, ενώ στην εκτέλεση κόρνερ η κεφαλιά του Suarez έφυγε λίγο άουτ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν και πάλι η μοναδική ομάδα που απειλούσε. Στο 70'  το σουτ του Marc Fernandez κόντραρε, ενώ στο 73'  το σουτ του Deletic μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφυλακας. Στο 85' όμως η αντεπίθεση ήταν ιδανική. Ο Jauregi πήρε υπέροχα την μπάλα, την κατάλληλη στιγμή έδωσε την μπάλα στον Deletic, ο οποίος την έφερε στο αριστερό και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Martinez, Suarez, Πασαλίδης, Valiente, Munafo, Marc Fernandez 80' Jauregi), Deletic (90' Τασουλής), Regis (57' Borja Fernandez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close