ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι που εκτελέστηκε δύο φορές, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισοφάρισε με τον Jauregi και πάλεψε για τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ. 

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες στις δύο εστίες. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε από νωρίς τον Iglesias, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, ενώ το σουτ του Marc Fernandez στο 38' μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 

 

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι στο 47', με χρήση του VAR, στην πρώτη εκτέλεση ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε, αλλά και πάλι με χρήση VAR δόθηκε επανάληψη με τον Μακέντα να ευστοχεί. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε, είχε ένα καλό σουτ του Κώτσιρα, την κεφαλιά του Luis Fernandez στο 69' και τελικά ισοφάρισε το 85' με σκόρερ τον Jauregi.  Ο σκόρερ είχε ακόμη μία προσπάθεια, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ. Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές από το 65' λόγω αποβολής του Ζαχίντ.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής (78' Sito), Πασαλίδης, Suarez, Munafo, Iglesias (19' Valiente), Deletic, Marc Fernandez, Regis (61' Luis Fernandez), Jauregi

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close