Το ευχαριστώ από τον Matias Iglesias

Η κατάσταση της υγείας του Matias Iglesias βελτιώνεται καθημερινά και ο αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλησε να στείλει ακόμη ένα μήνυμα, ευχαριστώντας αυτή τη φορά το ιατρικό τιμ του συλλόγου, αλλά και τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την ιατρική φροντίδα που τού παρείχε.

Το ευχαριστώ από τον Matias Iglesias

Να σημειωθεί ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με σεβασμό και ευθύνη στον κοινωνικό ρόλο που επιτελεί, έχει προγραμματίσει το προσεχές διάστημα να τροφοδοτήσει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο με υγειονομικό υλικό, προκειμένου να συνεισφέρει από την πλευρά του σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζει η ιατρική κοινότητα.  

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ IGLESIAS

"Έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της ανάρρωσής μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά, τον ιατρό της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ορθπεδικό κ. Πάνο Μπουντούρη που ήταν δίπλα μου από την αρχή της περιπέτειας της υγείας μου. 

 

Επίσης, τον χειρουργό κ. Λαμπρόπουλο Λεωνίδα, που πραγματοποίησε την επέμβασή μου επειγόντως σε δύσκολη ώρα και φροντίζει ακόμα και τώρα για την πλήρη αποκατάστασή μου, καθώς και τους αναισθησιολόγους κ. Τσιτσάνη  Γιώργο και κ.  Παντέλα Νίκο. 

 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, οι οποίοι με βοήθησαν καθ' όλη την παραμονή μου εκεί".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close