ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Χωρίς νικητή και με τελικό σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ με τον Ατρόμητο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 3η αγωνιστική των play out της Super League Ελλάδα 2019-2020.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΑΣΤΕΡΑ να ανοίγει το σκορ στο 33' με προβολή του Πασαλίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Luis Fernandez. Νωρίτερα το σουτ του Luis είχε διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στο 29' ο Παπαδόπουλος είχε κάνει εξαιρετική επέμβαση σε τετ α τετ. 

 

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 45' με σκόρερ τον Ρισβάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν εκείνος που είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Στο 66' στο γύρισμα του Τασουλή η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι. Στο 76' και στο 78' ο Deletic απείλησε με μακρινά σουτ. Το πρώτο απομάκρυνε ο Μανδάς και το δεύτερο έφυγε άουτ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Matricardi, Munafo (46' Borja Fernandez), Bellocq (90'+2' Αντζουλάς), Deletic (79' Τζίμας), Sito (46' Riera), Luis Fernandez (86' Marc Fernandez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close