Ο Pepe Castaño στον ΑΣΤΕΡΑ (photos)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή José Castaño Muñoz. 

Ο Pepe Castaño στον ΑΣΤΕΡΑ (photos)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, José "Pepe" Castaño Muñoz. Γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1998 στην πόλη Arcos de la Frontera της Ισπανίας, ο Castaño αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 19 για τη φανέλα του. 

 

Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες της Ισπανίας U17, U18, U19 και U20. 

 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2014–2015 Cádiz B 21

2015 Cádiz 1

2016–2018 Villarreal C 44 (3)

2018-2020 Villarreal B 32

2019 Villarreal 1

 

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Θέλω με τη νέα μου ομάδα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο κι εγώ να καταφέρω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Γνωρίζω ότι στον ΑΣΤΕΡΑ αγωνίζονται πολλοί ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, βρίσκω τον Ριέρα με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Βιγιαρεάλ, ενώ στην ομάδα βρίσκονται και πολλά παιδιά από την Αργεντινή. Όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον ΑΣΤΕΡΑ".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close