ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε σπουδαία νίκη επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. Ο Riera πέτυχε το γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε τον αγώνα με δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ali Baba βρέθηκε τετ α τετ με τον Διούδη, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρήκε την μπάλα στο πλασέ του και στη συνέχεια αυτή απομακρύνθηκε από τους παίκτες των φιλοξενούμενων πάνω στη γραμμή. 

 

Στο 9' ο Riera έκανε πολύ όμορφη προσπάθεια, σούταρε, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε στην αριστερή του γωνία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, αλλά ο Παπαδόπουλος τόσο στο 22', όσο και σε δύο περιπτώσεις στο 29' κράτησε το μηδέν με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι στο 26' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Carlitos, ενώ στο 35' το γυριστό του Barrales ήταν άστοχο. 

 

Η πρώτη ευκαιρία  του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε και πάλι στον ΑΣΤΕΡΑ, όταν το σουτ του Regis από πλάγια θέση στο 54' έφυγε άουτ. Οι κιτρινομπλέ βρήκαν το γκολ στο 73' Ο Riera μπήκε στην περιοχή, έκανε την προσποίηση και με ωραίο σουτ στη δεξιά γωνία άνοιξε το σκορ.

 

Μέχρι το τέλος του αγώνα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν η ομάδα που πλησίασε το γκολ, με τον Τασουλή να έχει δοκάρι σε δυνατό σουτ στο 83', ενώ στις καθυστερήσεις το σουτ του Barrales έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Alvarez (71' Τασουλής), Πασαλίδης, Suarez, Munafo (72' Borja Fernandez), Bellocq (56' Valiente), Regis(90'+3' Garcia), Ali Baba (56' Leo Tilica), Riera, Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close