ΑΣΤΕΡΑΣ - Ο.Φ.Η. 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 1-0 του Ο.Φ.Η. στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. Ο Barrales ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ο.Φ.Η. 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα είχε δύο καλές ευκαιρίες. Στο 4' ο Κώτσιρας έκανε την σέντρα ακριβείας, αλλά ο τερματοφύλακας του Ο.Φ.Η. μπλόκαρε την κεφαλιά του Riera. Ενώ στο 7' ο Leo Tilica βρήκε τον Borja Fernandez μέσα στην περιοχή, αλλά και πάλι ο αντίπαλος γκολκίπερ κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα στο πλασέ του Ισπανού παίκτη. 

 

Στο 12' ο Παπαδόπουλος έκανε σημαντική επέμβαση σε τετ α τετ και στη συνέχεια του πρώτου 45λέπτου ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να πιέσει τους αντιπάλους, αλλά χωρίς να βρει το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος και πάλι έκανε την απόκρουση για να κρατήσει το 0-0 στο 49' και στο 68' ο Luis Fernandez δεν πρόλαβε να πλασάρει μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

 

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 73', με τον Barrales να βρίσκεται στο έδαφος από το μαρκάρισμα του αντιπάλου μέσα στην περιοχή και να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το τελικό 1-0. Ο Ο.Φ.Η. ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Selimovic με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ το παιχνίδι τελείωσε με ακόμη μια καθοριστική επέμβαση του τερματοφύλακα του ΑΣΤΕΡΑ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez, Valiente (69' Iglesias), Borja Fernandez (53' Munafo), Leo Tilica (90' Gomez), Sito (69' Regis), Riera (53' Luis Fernandez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

close