Απόλλων Σμύρνης - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.

Απόλλων Σμύρνης - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο ξεκίνημα απείλησε με ένα επικίνδυνο γύρισμα του Sito με την μπάλα να απομακρύνεται σε κόρνερ και με το άστοχο σουτ του Regis στο 11'.


Στο 20' οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ πίεσαν ψηλά, με τον Barrales να εκμεταλλεύεται το λάθος των αντιπάλων και με πλασέ να ανοίγει το σκορ. Οι κιτρινομπλέ δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ στο 27', αλλά στη γρήγορη αντεπίθεση η τελική πάσα του Sito δεν ήταν καλή.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να διατηρήσει το αποτέλεσμα και τη νίκη, με τον Τσιφτσή να κάνει δύσκολη και εντυπωσιακή επέμβαση στο 67' και τον Απόλλωνα να έχει δοκάρι στο 82'.


Στο 74' ο Luis Fernandez άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε το δυνατό σουτ που επιχείρησε.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Garcia (93' Κώτσιρας), Alvarez, Suarez, Castano, Munafo, Valiente , Sito (67' Capilla), Luis Fernandez (79' Πασαλίδης), Regis (67' Leo Tilica), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close