ΑΣΤΕΡΑΣ - Άρης 2-1: Νίκη με ανατροπή!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη, την πέμπτη διαδοχική στο πρωτάθλημα Super League Interwetten 2020-2021, επικρατώντας με 2-1 του Άρη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 20ή αγωνιστική. Ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο για τους κιτρινομπλέ με σκόρερ του Regis και Riera.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Άρης 2-1: Νίκη με ανατροπή!

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28' με τον Μάνο, ενώ σε δύο περιπτώσεις, στο 12' και στο 35' ο Τσιφτσής έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις. Στο τελευταίο 5λεπτο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις δικές του στιγμές, με το άστοχο φάουλ του Alvarez στο 41' και την κεφαλιά του Sito στις καθυστερήσεις που πέρασε λίγο άουτ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινομπλέ σκόραραν τα δύο γκολ μέσα σε ένα 5λεπτο. Στο 66' ο Luis Fernandez εκτέλεσε το φάουλ και ο Regis με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 70' ο Regis ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ για το τελικό 2-1 από τον Riera με κοντινό σουτ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Alvarez, Suarez, Castano, Valiente, Capilla (59' Iglesias), Regis (90'+3' Leo Tilica), Sito (59' Ali Baba), Luis Fernandez (81' Bellocq), Τζίμας (59' Riera)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close