ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ισόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ με την Λαμία στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε για το γκολ και στα δύο 45λεπτα, αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο πρώτο ημίχρονο απείλησε με το σουτ του Κώτσιρα στο 15', το οποίο πέρασε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 24' η κεφαλιά του Barrales χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 26' ακυρώθηκε γκολ του Luis Fernandez, καθώς με τη χρήση του VAR ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ του Barrales. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 48', ο τερματοφύλακας της Λαμίας μπλόκαρε την κεφαλιά του Πασαλίδη από εκτέλεση κόρνερ και το σουτ του Luis Fernandez από πλάγια θέση στο 56'. Στο 71' το σουτ του Alvarez έξω από την περιοχή ήταν άστοχο, ενώ δεν βρήκε στόχο και η προβολή του Barrales στο 80'. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Alvarez, Castano, Πασαλίδης (90'+1' Valiente), Munafo, Iglesias, Regis (58' Riera), Sito (80' Leo Tilica), Luis Fernandez, Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close