AEK - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

AEK - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2: Η ανάλυση του αγώνα

Οι κιτρινομπλέ ήταν εντυπωσιακοί στο ξεκίνημα του αγώνα. Μόλις στο 6' είχαν διπλή ευκαιρία για να σκοράρουν. Αρχικά την κεφαλιά του Suarez απέκρουσε ο Αθανασιάδης και από την εκτέλεση κόρνερ η νέα κεφαλιά του Suarez κατέληξε άουτ. 

Στο 15', όμως, ήρθε το γκολ για τον ΑΣΤΕΡΑ. Ο Munafo σούταρε και ο Luis Fernandez από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 18' ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ απέκρουσε το σουτ του Leo Tilica από πλάγια θέση και από την εκτέλεση κόρνερ ο Suarez με εντυπωσιακή κεφαλιά έκανε το 0-2. 

Η ΑΕΚ μείωσε με τον Szymanski στπ 40'. Στο ίδιο λεπτό ο Luis Fernandez θα μπορούσε να κάνει το 1-3, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε το πλασέ από πλάγια θέση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Szymanski στο 68'. Από εκεί και πέρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ διαχειρίστηκε τον αγώνα. Στο 72' το σουτ του Sito ήταν άστοχο, ενώ ο Τσιφτσής στο 80' και ο Alvarez στις καθυστερήσεις κράτησαν το τελικό 2-2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Alvarez, Castano, Suarez, Valiente, Munafo (84'Iglesias), Sito (75' Riera), Leo Tilica ( 62'Regis) , Luis Fernandez (75' Ali Baba), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close