ΑΣΤΕΡΑΣ - Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σε αγώνα για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές στιγμές για τους κιτρινομπλέ ήταν το άστοχο σουτ του Sito μέσα από την περιοχή στο 4'. Στο 27' και στο 41' ο Κανελλόπουλος έκανε δύο καλά σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 45'1' ο τερματοφύλακας τω φιλοξενούμενων μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Alvarez. Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΣ είχε δύο δοκάρια.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο λεπτό στο σουτ του Luis Fernandez έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο 53' το σουτ του Ali Baba έξω από την περιοχή ήταν άστοχο, στο 57' ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μπλόκαρε την κεφαλιά του Regis, ενώ το σουτ του Luis Fernandez στο επόμενο λεπτό δεν βρήκε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με γκολ του Brener στο 85', με τον ΑΣΤΕΡΑ να πιέζει έως το τέλος για την ισοφάριση, αλλά χωρίς να τα καταφέρνει. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Alvarez, Castano, Χριστόπουλος, Valiente, Κανελλόπουλος (67' Bellocq), Regis (67' Riera), Sito (80' Leo Tilica), Luis Fernandez, Ali Baba (80' Τζίμας, 88' Borja Fernandez)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

Γεμισε με παιδικα χαμογελα το "Θεοδωρος Κολοκοτρωνης"

close