AEK - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 3-1 εκτός έδρας από την ΑΕΚ. Οι κιτρινομπλέ ήταν στο 1-1 μέχρι το 85', ενώ είχαν και δοκάρι για να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ. 

AEK - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο, μετά από δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Παπαδόπουλου,  η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 39' με τον Γαλανόπουλο. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με οργανωμένη επίθεση, ασίστ του Munafo και φανταστικό τελείωμα του Riera. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παπαδόπουλος έκανε δύο ακόμη φανταστικές επεμβάσεις και στη συνέχεια ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. 

Κυρίως στο 64' όταν το πολύ δυνατό σουτ του Iglesias τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Munafo σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 72' ο Barrales έβαλε την κόντρα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 77' η κεφαλιά του Αργεντινού επιθετικού έφυγε πάνω από το δοκάρι. 

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τελικό 3-1 με γκολ του Lopes στο 85' και του Αλμπάνη στις καθυστερήσεις.


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Garcia, Alvarez, Suarez, Castano (88' Χριστόπουλος Γ.), Munafo, Valiente (88' Ali Baba), Leo Tilica (88' Regis), Sito (61' Iglesias), Riera (76' Gomez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close