ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 6η αγωνιστική των play off του πρωτασθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. Οι κιτρινομπλέ είχαν τις ευκαιρίες για να φτάσουν και στη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις στιγμές του για να σκοράρει. Στο 10' η καλά οργανωμένη επίθεση κατέληξε στο άστοχο σουτ του Riera, ο οποίος στην καλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λέπτου, στο 22', πλάσαρε ψηλοκρεμαστά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Riera στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα προσπάθησε να σκάψει την μπάλα, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Ο Τσιφτσής κράτησε το μηδέν στο 68' με δύσκολη επέμβαση, αλλά στο 74' ο Mancini έκανε το 0-1. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε και στο 81' έφτασε στην ισοφάριση. Ο Κώτσιρας έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Rose, υπό την πίεση του Barrales, με αυτογκόλ έκανε το 1-1. Οι κιτρινομπλέ θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη, αλλά στο 87' ο τερματοφύλακας του Άρη έκανε διπλή απόκρουση στην προβολή του Barrales. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Alvarez, Suarez (39' Πασαλίδης), Χριστόπουλος, Munafo, Valiente (60' Iglesias), Leo Tilica (90' Regis), Sito (60' Ali Baba), Riera (60' Gomez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close