Παναθηναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Παναθηναϊκό σε εκτός έδρας αγώνα για την 7η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21. Δύο φορές προηγήθηκαν οι κιτρινομπλέ.

Παναθηναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ άνοιξε το σκορ στο 10' μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά, σέντρα του Κώτσιρα και κεφαλιά του Suarez. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 28' με τον Χατζηγιοβάνη. 

Οι κιτρινομπλέ πήραν και πάλι προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Barrales στο 42'. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 53', επίσης με εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάνη. Οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ προσπάθησαν για το γκολ της νίκης, έχοντας σημαντική ευκαιρία με τον Τασουλή, όταν έκανε την ατομική προσπάθεια και το σουτ με το δεξί, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκός. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 90ό λεπτό.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (90'+4' Ruben Garcia), Τασουλής, Suarez, Χριστόπουλος, Munafo, Valiente, Leo Tilica (80' Regis), Sito (57' Ali Baba), Riera (57' Gomez), Barrales (57' Τζίμας)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close